Tragiskt dödsfall inom golvslipning Bromma

En av branschens vassaste golvläggare i Bromma har gått bort i Lasse ”Blixten” Engström. Det är med stor saknad som vi meddelar att Lasse aldrig kommer att arbeta med golvslipning igen. Det har gått 42 år sedan han startade företag med mig. Det är med gråten i rösten som jag säger att vi i Bromma kommer sakna honom och hans kunskaper inom golvslipning.

Lasse började med att enbart bemöta kunderna på ett underbart sätt och slutade som en butter gammal gubbe. Men vilken underbart butter gammal gubbe Blixten var! Han kommer att leva med oss tills dagen jag dör.

Lägga ned verksamheten i Bromma

Tyvärr måste jag även meddela att i och med Lasses bortgång har jag tagit ett beslut att lägga ned verksamheten inom golvslipning. Men jag ska inte sticka under stol med något. Det var ju Blixten som utförde alla jobb. Jag har ju egentligen bara levt på utdelningen och suttit på en lön utan att utföra något arbete överhuvudtaget. Det är ju inte rätt. En chef ska ju hjälpa till med arbetet i riktig socialistisk anda!

Det är ju helt fel att jag under mina 42 år har levt på mina anställda. med andra ord är det är i skam jag lägger ned verksamheten och kryper in under en sten som det kryp jag är! Jag förtjänar ju inte ens en den lägenheten i Bromma som jag bor i. Å andra sidan kanske ska jag skänka bort den till arbetschefen som tack för mitt arbete som han har utfört i 15 år.

En vass firma inom golvslipning

Jag ska inte kliva ut ur branschen och lämna alla mina återkommande kunder med ingenting. Så hemskt är jag inte utan ni ska få er ett riktigt bra tips. Dessa grabbar har en lång erfarenhet av golvslipning och har huvudsakligen sin verksamhet i Bromma och innerstan.

Det är den enda firman i Stockholm jag med stolthet kan säga är lika duktiga som oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *