Ventilation Stockholm – Den vinnande hästen

Att satsa på mekanisk ventilation i Stockholm är att satsa på den vinnande hästen. I dagsläget är den vinnande hästen just mekanisk ventilation och det eftersom självdragen ventilation är lika omodern som att ta med en häst och lans till en pistolduell.

Du förstår både liknelsen och att det är en spikad förlust hoppas jag. Men nu är det så att alla i Stockholm inte förstår skillnaderna mellan en mekanisk och en självdragen ventilation. Och den specifika tekniska informationen är helt irrelevant, åtminstone så länge du vet att mekanisk ventilation är helt otroligt mycket bättre.

Mekanisk ventilation i Stockholm

I Stockholm så finns det allt för många som inte förstår värdet i att investera i mekanisk ventilation. Du litar på mig eller hur? När jag säger att det är bra att vi i Stockholm investerar i vår ventilation, så finns det mycket bra att i att vi investerar i den. Det är för allas ekonomi, hälsa och lyckas skull!

Men jag ska inte ljuga för dig. Jag har inte den blekaste aning gom hur denna mekaniska ventilation fungerar. Jag förlitar mig nästintill enbart på vad min farbror berättat för mig som arbetar i branschen i Stockholm.

Flertalet duktiga firmor i staden

Som sagt så finns det en stor mängd duktiga ventilationsfirmor i Stockholm. De har alla nischat in sig på olika områden för att slippa konkurrera mot varandra. Till exempel finns det en del firmor som helt sysslar med injustering, projektering och OVK för att ta sig an de lite mer ingenjörsliknande arbetena. 

Sen finns det även de firmorna som enbart är intresserade av att ta sig an totalentreprenader när det kommer till ombyggnationer. Men det finns även de firmorna som är nischade till att arbeta som underentreprenörer och montering eller de som jobbar med generalentreprenader inom nyproduktion. Så du förstår att det är ett väldigt brett spektrum och även om det finns många ventilationsfirmor så behöver de per automatik inte konkurrera alla mot varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *