Trädfällare i Åkersberga

Har du ett träd på din tomt du behöver trädfällare i Åkersberga för? För att ta bort ett träd på ett säkert sätt krävs kunskap. Ett större träd fäller man sektionsvis för att undvika eventuell skada som kan ske om det faller. När du kontaktar en Otrolig trädfällare åkersberga sätter dom alltid säkerheten i första rummet. Du behöver inte oroa dig för att byggnader, personer eller eventuella ledningar ska komma till skada under processen av att ta bort trädet.

Tjänster från trädfällare i Åkersberga

Trädfällning är deras huvudfokus, men firman erbjuder även städning, golvslipning och snöskottning. Trädfällning innebär att man tar bort ett träd om det står i vägen eller riskerar att skada om det faller. Lite kort om deras andra tjänster:

Städning inkluderar både hemstädning och kontorsstädning. Du kan välja att anlita firman för en enstaka städning, eller anlita dom på fortlöpande basis. Vilket upplägg som passar dig bestämmer du helt själv.

Golvslipning är ett sätt att få liv i sitt gamla golv igen utan att lägga nytt. När man slipar kommer trägolvets gamla utsida tillbaka.

Snöskottning erbjuds både uppe på tak och nere på marken. Är snöskottning något du helst slipper hjälper dom gärna dig med detta, oavsett om du är en privatperson eller representerar ett företag. Ligger det mycket snö på taket kan detta när som helst rasa ner, därför är det bra att skotta även taket under vintern.

Offertförfrågan och bortforsling

Trädfällare i Åkersberga erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Är du intresserad utav någon av tjänsterna är det bara att kontakta firman idag.

Efter en trädfällning i Åkersberga är det helt upp till dig om du själv vill ta hand om trädresterna eller inte. Firman kan forsla bort dessa åt dig, eller lämna det på platsen om du vill göra ved eller liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *