Arbeta som takläggare Stockholm

Att arbeta som takläggare Stockholm är ett underbart yrke. Du får Rubbet! Allt ifrån härliga arbetstider, otroliga utsikter till underbar trevliga kunder och kollegor. Branschen är dock hård att komma in i och med att det är en säkerhetsrisk att stå på tak. Det är därför väldigt viktigt att ha goda rekommendationer när man söker en tjänst som takläggare i Stockholm. Utan de goda rekommendationerna blir det nog svårt i Stockholm att få jobb som takläggare. Men det är alltid värt att prova!

Konkurrensen i Stockholm är stenhård

Stockholms konkurrens är väldigt hård för nya takläggare. Om du enbart har förmågan att lägga plåttak men saknar kontakter inom antingen fastighetsvärlden eller nyproduktion, blir uppförsbacken för brant. Du avsäger dig ¾ av samtliga takrenoveringar som kommer ut på marknaden och har inget som väger upp för det. Därför är det viktigt med goda kontakter som takläggare om du går i tankarna att driva eget. Annars är det bara att gå kurser och bredda dina kunskaper inom takomläggning.

Takläggare med goda rekommendationer

I Stockholm finns det många företag som konkurrerar om samma bostadsrättsföreningar och villor. Det är en stad med många företag och många kunder. Som tur är finns det även en hel del unga takläggare att knipa tag i som takläggare, även om det kommet bli en del stolpskott innan man hittar rätt.

Det finns en takläggare med goda rekommendationer som är expert på att lägga allt ifrån plåttak och tegeltak, till papptak och sedumtak. De tar sig även an alla kunder, vare sig det är bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, företag eller privatpersoner. Inget projekt är varken för stort eller för litet för dessa. De är byggare som älskar en sak i livet mer än något annat…  och det är att lägga tak. Kontakta detta företag för en kostnadsfri offert och börja bolla lite idéer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *