Pålitlig totalentreprenör Stockholm

Genom årens lopp har vi gjort en del renoveringsprojekt, både små och stora där vi anlitat en totalentreprenör i Stockholm. Ofta har det varit kämpigt och inte sällan har det lett till en del huvudvärk. Vi har nämligen inte haft tur när det gäller byggfirmor utan råkat ut för både bedragare och hantverkare som inte håller måttet. Tills i våras då vi anlitade en totalentreprenör i Stockholm för en omfattande renovering av vårt radhus.

Vad särpräglar en seriös totalentreprenör i Stockholm?

När vi köpte vårt första hus för 15 år sedan behövdes en del renovering för att flytta in. Vid den här tidpunkten hade vi inte stora pengar i sparkassan och därför inte något kapital för renovering. Vi hade hört talat om en otrolig totalentreprenör Stockholm, men offerten skrämde oss. Det ledde till att vi helt enkelt valde totalentreprenör i Stockholm utifrån budget istället för referenser. Något som var ett stort misstag eftersom det skulle visa sig vara en opålitlig firma.

En seriös totalentreprenör i Stockholm erbjuder transparenta priser och ser till att alla överenskommelser står med i avtalet. Det gjorde inte den nämnda firman och samma visa var det när vi tio år senare behövde byta tak. Den gången åtog sig en enskild hantverkare jobbet och istället för att bli färdig på två veckor som lovat, tog det över en månad.

Tips när du ska anlita byggfirma

Eftersom vi verkligen tycker om vårt hus valde vi i år att totalrenovera hela bostaden istället för att leta nytt. Med vår dåliga erfarenhet från oseriösa totalentreprenörer i Stockholm visste vi den här gången vad vi letade efter.

  • Korrekta uppgifter – se alltid till att organisationsnummer stämmer och skatteuppgifter.
  • Sök på firmanamnet – på bland annat Reddit och Facebook kan du hitta omdömen och kommentarer.
  • Begär alltid offert – en seriös byggfirma har inga problem att ge dig prisuppgifter.

Vi har lärt oss att det är viktigt att inte vara naiva och det är bättre att ställa för många frågor än inga alls. Med det här inlägget säger vi lycka till till i valet av totalentreprenör i Stockholm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *