Microcement på våtrumsmatta i Göteborg

Om du planerar att renovera ditt badrum i Göteborg och är trött på det gamla kaklet, varför inte satsa på microcement? Med microcement kan du enkelt och snabbt helt ändra intryck i ditt badrum genom att lägga ett nytt ytskikt på golv och väggar. Microcement är i grund och botten betong, som går att färga till olika nyanser med hjälp av färgpigment. Det finns många fördelar med att använda materialet i badrumsmiljöer, till exempel att det är mjukt, hållbart och enkelt att rengöra. Det fungerar att använda som ytskikt och kan läggas på golv och väggar om man så önskar. Det är dessutom ett väldigt billigt alternativ när man pratar badrumsrenovering.

Lägg microcement på våtrumsmatta Göteborg

Microcement kan du använda direkt som våtrumsmatta i ditt badrum, vilket ger hela rummet en rustik och industriell stil. Efter att microcementen har lagts blir ytan hård, men samtidigt mjukare än klinker, samt väldigt tålig. Och efter att Industriledande microcement göteborg är lagd slipper man alla fogar och kan rengöra badrummet enkelt och smidigt. Om du väljer att lägga microcement på din våtrumsmatta på golvet i ditt badrum i Göteborg kan du antingen välja att få en halksäker eller en blank yta. Microcement med en halksäker yta kan passa dig med småbarnsfamilj, då du slipper oroa dig för att barnen ska halka på golvet när de klivit ur duschen.

Tips vid användning av microcement

Innan du lägger microcement i Göteborg måste du titta på din nuvarande våtrumsmatta. Kontrollera att den är fäst i underlaget ordentligt. Se även till att mattans alla skarvar är täta och att mattan inte släppt någonstans. Det är viktigt att hela mattan håller tätt innan du smäller på microcement i ditt badrum i Göteborg. Annars är risken stor att du stänger in fukten vilket på lång sikt kan leda till mögel och röta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *